L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot amplia la seva oferta d’activitats a la gent gran

El proper dilluns 17 de setembre s’obre el període de matriculació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, que presenta una àmplia oferta d’activitats per al curs 2018-2019.

Per als nens i nenes de 3 a 11 anys s’ofereix explorArt, expressió plàstica, iniciació al teatre, l’art del teatre, creació teatral, creacions amb fang, i il•lustració i còmic. Per a joves a partir de 12 anys s’hi podran trobar propostes com el taller d’il•lustració i còmic, arts plàstiques LAB, LaborActori Jove (creació teatral col•lectiva), un taller monogràfic de màgia creativa i com a novetat obrim el taller de scrapbooking als joves.

I per a adults s’ofereix dibuix i pintura, ceràmica, scrapbooking, fotografia, patchwork, ganxet i dues propostes noves: taller de joieria artística de la mà de la Mariona Piris que s’impartirà els dimarts de 10 a 13h i bé els dimecres de 15.30 a 18.30h, i un taller de teatre a càrrec de l’Anna Aumatell els dijous de 18.30 a 20.30h.

Una de les novetats per a aquest curs 2018-2019 és que dins la programació de l’escola s’hi engloba tota l’oferta de gent gran que fins el curs passat oferia l’Institut Municipal d’Educació. A partir d’aquest curs, s’ha ampliat l’oferta d’activitats per a adults: s’ofereix un taller de joieria, un de teatre i un de taller de patchwork… Els alumnes de més de 60 anys tindran bonificacions en la quota.

L’Escola Municipal d’Expressió, que va finalitzar el curs passat amb més de 250 alumnes, vol potenciar l’aprenentatge intergeneracional i acostar la creativitat a tots els públics.