L’Homenatge a la Vellesa arriba a la 41a edició el proper diumenge 21 de maig

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Festa d’Homenatge a la Vellesa és una trobada que se celebra cada any, a Sant Joan les Fonts, des del 1976. Amb ella es vol retre homenatge a tots aquells veïns i veïnes que tenen més de 64 anys d’edat. La festa s’organitza des de l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració dels Casals de la Gent Gran de La Canya i Sant Joan les Fonts.

Enguany la celebració serà el diumenge 21 de maig, iniciant la celebració amb la missa a l’església Parroquial, seguidament el dinar de germanor al Pavelló, servit per el grup de joves del poble, on es farà entrega a cada un dels assistents de la tassa commemorativa, un obsequi que consisteix en una tassa personalitzada cada any amb una fotografia diferent, per poder fer una col·lecció del patrimoni històric i cultural del municipi de Sant Joan les Fonts.

Al finalitzar el dinar, es posarà a disposició de tots els assistents el trenet Tricu Tricu per acompanyar-los fins al Monestir on es celebrarà una audició de Sardanes, a càrrec de la Cobla Genisenca, envoltada de la mostra floral del Sant Joan les Flors.