Noel Alimentaria dóna 36.216 euros a l’Hospital Vall d’Hebron a través de la seva Fundació A.Bosch

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els diners recaptats a través de tres associacions esportives gironines es destinaran a la lluita contra el càncer infantil

Noel Alimentaria, una de les principals empreses espanyoles d’elaborats carnis amb una important presència al mercat exterior, ha oficialitzat la donació de 36.216 euros a l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona a través de la seva fundació, la Fundació A. Bosch. L’acte s’ha fet aquest matí a les instal·lacions del centre hospitalari de la capital catalana.

La suma que avui s’ha donat a la Vall d’Hebron s’ha aconseguit gràcies a la solidaritat de tres entitats esportives gironines a la Fundació A.Bosch: el Club Ciclista Bas / Terra de Remences, que ha aportat 3.000 euros, el Grup Excursionista Cultural i Alpinista a través de les seves curses Cames de Ferro i Vertikalm amb una donació de 11.386 euros i el Centre Excursionista Olot, organitzador de l’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, que ha destinat 21.830 euros.

Aquesta donació, forma part de les diferents aportacions periòdiques que gestiona la Fundació A.Bosch, a través dels convenis de col·laboració amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).

La Fundació A.Bosch i Vall d’Hebron

L’any 2004 NOEL ALIMENTARIA S.A.U., creient en la necessitat d’aportar valors a la societat, va decidir crear la FUNDACIÓ A.BOSCH, dedicada a la col·laboració en projectes de recerca mèdica infantil.

La Direcció de l’empresa va fundar aquesta entitat en memòria de qui fou el seu gran impulsor, Albert Bosch i Sala, pare de l’actual directora general de Noel Alimentaria i presidenta de la fundació Anna Bosch i Güell.

La Fundació A.Bosch té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general contribuir al benestar social de les persones durant tota la seva vida.

La Fundació vol ser una entitat de referència en el suport a la investigació directa i investigació translacional al costat del pacient, aconseguint així que totes les millores obtingudes se li puguin aplicar ràpidament.