Nova edició de les tertúlies de joves empresaris de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) juntament amb Dinàmig – Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (Ajuntament d’Olot i Consell Comarcal de la Garrotxa) han programat una nova tertúlia per debatre un tema tant actual i preocupant, tant per empreses com per particulars, com és el preu de l’energia.

El preu majorista de l’electricitat ha assolit màxims històrics. El passat gener el preu era un 150% superior al de l’inici del 2016. Només les famílies daneses, alemanyes i irlandeses paguen la llum més cara que les espanyoles a la Unió Europea. Però són països on la riquesa per càpita és més de 30 punts superior a la d’Espanya. Per què és tan cara la llum? El rebut elèctric té càrrecs poc transparents que suposen la meitat del que paguen les famílies i més de la meitat de la factura són impostos.

L’acte comptarà amb la participació de Jordi Rabat, director de la consultora Energy Tools i membre de la JEG , Xavier Farriols, director general de negoci elèctric de Factor Energia i President del clúster d’eficiència energètica de Catalunya (CEEC) i de Joan Vila de LC Paper (La Confiança) .

La sessió tindrà lloc dijous 23 de març a les 19:00 a la seu de DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15). La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia a carme.busquets@dinamig.cat o bé per telèfon a 972 26 01 52 Ext 1, indicant nom i cognoms, nom de l’empresa, tf. i mail de contacte.