Aquest dissabte acaba la convocatòria de les Beques Ciutat d’Olot 2017

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte acaba el termini per presentar candidatura a les Beques Ciutat d’Olot 2017

Fins al dissabte 30 de setembre del 2017 es podran presentar els projectes que volen optar a les Beques Ciutat d’Olot 2017: la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals i la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials. Ambdues beques estan dotades amb 4500 euros i volen fomentar la recerca en els seus respectius àmbits en l’entorn de la Garrotxa.

Poden optar a les beques els projectes inèdits d’investigació sobre determinats aspectes de la comarca de la Garrotxa. En el cas de la beca Ernest Lluch s’hi inclouen treballs relacionats amb la història, geografia, literatura, dret, filologia, art, economia o ciències socials. A la beca Oriol de Bolòs s’hi poden presentar projectes que tractin del medi natural, fixant-se amb la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general.

Els projectes que aspirin a la Beca Oriol de Bolòs s’han de fer arribar al Museu dels Volcans i els que optin a la Beca Ernest Lluch s’han d’enviar a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. A part d’un projecte detallat del treball, amb els objectius, la metodologia de la investigació, la previsió de despeses i el calendari previst, també cal aportar les dades personals i currículum vitae dels sol·licitants. El veredicte es farà públic al llarg del mes de novembre.

El jurat de la Beca Oriol de Bolòs 2017 està format per Joan Bach i Plaza, Margarida Castañer i Vivas, Francesc Còrdoba i Monturiol, Lluís Paluzie i Mir i Xavier Viñas i Teixidor. La Beca Ernest Lluch 2017 l’integren Margarida Casacuberta, Miquel Casademont, Jordi Feu, Rosa Lluch i Sigrid Werning.

Consulta les bases de les Beques Ciutat d’Olot 2017:

BASES DE LA BECA DE CIÈNCIES SOCIALS I HUMANES
BASES DE LA BECA DE CIÈNCIES NATURALS