Oberta les inscripcions a la 12a Volcanica Lan Party, la Festa de les Tecnologies a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb dues cites al llarg de l’any, la Volcànica Lan Party amplia les seves activitats.

Els aficionats i professionals de les noves tecnologies estan d’enhorabona. La dotzena edició de la Volcànica Lan Party, la Festa de les Tecnologies a la Garrotxa torna amb una novetat important. Després de l’èxit de convocatòria de les darreres edicions, l’organització ha decidit incrementar la seva activitat i realitzar dues festes, una de cara a l’estiu (Summer Edition) i una altra a la tardor. Així, la 12a edició de la Volcànica Lan Party Summer Edition tindrà lloc entre els dies 2 i 4 de juny, al pavelló Firal d’Olot.

La Volcànica Lan Party Summer Edition d’aquest primer cap de setmana de juny serà un esdeveniment més centrat en la vessant lúdica, amb competicions de jocs i novetats. Per la seva banda, la Volcànica Lan Party que es celebrarà el proper novembre, farà més incís en la seva part formativa, organitzant tallers i xerrades.

A la Volcànica Lan Party d’aquest mes de juny, es podran veure competicions de Rocket League, un videojoc que combina el futbol amb els vehicles, que va ser desenvolupat per Psyonix i posat al mercat el 7 de juliol del 2015.

Tampoc faltaran els jocs de Super Smash Bros, una saga de videojocs de lluita distribuïda per Nintendo, la qual presenta personatges de franquícies establertes en la companyia i ha venut en total més de 23 milions d’unitats.També es podrà jugar al clàssic League of Legends, un videojoc de gran interès internacional què es va inaugurar el 27 d’octubre de 2009, avui en dia ja hi ha més de 100 milions de persones registrades per tot el món. Altres com Counter-Strike, el nou videojoc de la saga Counter-Strike, dissenyat per la companyia Valve, torna amb nous mapes, personatges, armes i sorpreses en les maneres de jugabilitat; Hearthstone Heroes of Warcraft (també conegut simplement com Hearthstone) és un videojoc de cartes col·leccionables en línia creat per l’empresa Blizzard Entertainment, centrat en l’univers de Warcraft, i és de descàrrega gratuïta; i el Clash Royale, videojoc freemium d’estratègia per a mòbils, desenvolupat i publicat per Supercell. El joc combina elements de jocs de cartes col·leccionables, de Tower Defense i de MOBAs.

Enguany serà la dotzena edició d’un esdeveniment consolidat en el circuit de LAN parties. Es tracta d’una cita oberta a tothom, tant a experts com a aquells que sentin curiositat per descobrir el món de les tecnologies. Aquesta trobada, organitzada pel Servei de Sistemes d’Informació del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats (AEO) té com objectius promoure i fomentar l’ús de les tecnologies en els àmbits lúdici formatiu.

Per participar a la Volcànica Lan Party Summer Edition cal estar inscrit i portar el propi ordinador. El cost de participació és de 15€ i inclou l’entrada de 3 dies i espai per acampar.

Més informació i programa a: www.volcanica.cat