Ofereixen avantatges i descomptes a les famílies que s’allotgin a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Hi participen 5 allotjaments i 9 restaurants en una campanya adreçada al turisme familiar.

Del 16 de setembre al 31 de desembre del 2017 torna la campanya de turisme familiar titulada “Vine en família i et regalem Banyoles”. A través d’un joc s’obsequia a les famílies que s’allotgen un mínim de dues nits a la ciutat, amb descomptes en allotjaments, en activitats com el viatge amb la barca Tirona Pinxo, el Tren Pinxo, el parc d’oci infantil Planeta Màgic, els Museus de Banyoles… El 2014 es va començar amb allotjaments i el 2015 s’hi van incorporar restaurants. Enguany hi participen 5 allotjament i 9 restaurants.

I és molt interessant per les famílies saber que els restaurants de la campanya han de tenir menús infantils, trones i canviadors de bolquers. A més, els allotjaments també han d’estar preparats per les necessitats de les famílies i inclouen bressols, escalfa biberons, menús infantils, trones, canviadors de bolquers i zones de joc pels infants.

L’Ajuntament també col·labora per facilitar l’estada de les famílies a la ciutat. I és que el turisme familiar conjuntament amb el turisme esportiu són dos dels puntals del turisme a Banyoles. El consistori banyolí ofereix al sector un lot de productes infantils a tots els establiments de la campanya: amb pitets de Banyoles, posallapissos, làmines per pintar, i informació de les activitats per fer amb nens. Els establiments ofereixen aquests productes gratuïtament als seus clients.

Tanmateix, encara hi ha més avantatges. Les famílies que s’allotgin un mínim de 2 nits a Banyoles fins al 31 de desembre del 2017 gaudiran d’allotjament gratuït dels nens i nenes entre 0 i 11 anys (fins a dos nens i un nen per adult), entrada gratis dels menors de 16 anys als Museus de Banyoles (acompanyats d’un adult), dos per un al parc d’oci infantil Planeta Màgic, i de regal la Banyoles magnètica, el joc d’imants de Banyoles amb peces de l’Estany i el Barri Vell. I aquest any continua el descompte d’un 50% al Tren pinxo i la barca Tirona per als nens i nenes. En aquest sentit és molt interessant la novetat del tiquet conjunt per anar amb la barca Tirona i el Tren Pinxo el mateix dia per 9 euros per persona.

Tampoc faltaran totes les múltiples activitats turístiques i culturals programades per l’Ajuntament de Banyoles de manera regular i obertes al públic. Hi ha moltes propostes diferents des d’una ruta amb Kangoojumps o una visita guiada al jaciment neolític de la Draga.  Per altra banda, la regidora de Turisme de Banyoles, Joana Vilà, ha explicat que “volem promoure el consum turístic a la ciutat fora de temporada”.

Vilà ha destacat que “l’any vinent farà 5 anys que es va iniciar la campanya de turisme familiar i després de la bona acceptació que ha tingut per part del sector i de la fidelitat del públic visitant, ens estem plantejant estendre la campanya a nivell comarcal per tal que els allotjaments i restaurants de la comarca s’hi puguin acollir”.   A la campanya del 2016 un total de 140 famílies van acabar tot el procés de la campanya (amb tots els imants) però desenes en van fer alguna part com ara l’allotjament gratuït dels nens i nenes…