Olot Tren Punt Zero

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona ha traslladat el seu local social a Olot.

La creixent necessitat d’espai i diversos problemes d’habitabilitat en l’antic local de Sant Esteve d’en Bas, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona va haver de buscar un altre lloc on poder continuar amb les seves activitats. Ara doncs, gràcies a la cessió de l’Ajuntament d’Olot, pots trobar l’associació tots els dissabtes feiners de 17 a 20 hores al carrer Terrassa, 5 d’Olot, al costat del Parc Martí I Pol.

Fruit d’aquest canvi de local i amb la voluntat d’integrar-se encara més en la vida cultural i associativa de la ciutat, els Amics del Tren d’Olot han creat ”Olot Tren Punt Zero” un nou programa d’activitats culturals al voltant del ferrocarril que es portarà a terme a Olot.

La programació d’aquesta tardor consta d’una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula de Kenneth Branagh “Asesinato en el Orient Express” (15 de setembre), un taller de modelisme per aprendre a envellir superfícies (13 d’octubre), la xerrada “Erotisme i ferrocarril a través de les arts” a càrrec de Jordi Font-Agustí (10 de novembre) i una tarda d’activitats ferroviàries diverses al local social per commemorar el Dia del Modelisme Ferroviari (1 de desembre).

Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure, excepte el taller d’envelliment de superfícies que requereix inscripció prèvia al correu asamtog@trenolot.cat, les places són limitades.