S’acosta la festa major de Sant Joan les Fonts

La Nit de les Dones d’Aigua, el concert de l’Orquestra Maravella i la presentació de les instal·lacions de la piscina seran alguns dels actes que tindran lloc durant el cap de setmana de celebració

Sant Joan les Fonts celebrarà la seva Festa Major, com ja és tradició, durant el pont de Sant Joan, tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 25 de juny. Els actes s’inciaran el divendres 22 a la nit amb el pregó a càrrec de Jordi Feu i tot seguit el concert de nit amb Zerzedilla, Milícians i Metalfetamina. Dissabte al matí s’iniciarà la jornada de portes obertes a la piscina amb la presentació de la remodelació de les instal·lacions, a la tarda tindrà lloc el berenar popular a l’Hort del Rector on arribaran els corredors amb la flama del Canigó, també a la tarda tindrà lloc el torneig d’escacs a càrrec del mestre català Sergi Vinardell. A la nit, un cop encesa la foguera de la revetlla amb l’hereu i la pubilla, es donarà el tret de sortida al multitudinari espectacle La Nit de les dones d’aigua, un espectacle gratuït i a l’aire lliure, enguany a càrrec de Drakonia Produccions, que any rere any aplega prop de 2.000 persones al Pont Medieval, i que culmina amb el piromusical i el ball de revetlla a la plaça major amb el conjunt De Franc i DJ.

Diumenge està programada la sisena Trobada de cotxes antics i clàssics i la missa solemne, on tot seguit es donarà pas al ball i cercavila de la faràndula del poble acompanyats del grup timbaler Dum Dum Dum. També s’organitzarà, des del matí el concurs de pesca i lliurament de trofeus, el lliurament de premis del 39è concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts, i a la tarda tindrà lloc el concert i ball amb l’Orquestra Maravella, amb l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Sant Joan les Fonts 2018, una diada completa que culminarà amb la tradicional Serenata de l’Alcalde a la plaça del consistori amb l’Orquestra Maravella.

Dilluns es posarà punt i final a la Festa Major amb els actes de la jornada amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda que s’acompanyarà d’una actuació del grup d’havaneres Port-Bo.

VEURE TOT EL PROGRAMA AQUÍ

festa major 2018.

RELACIONAT: