Segona exposició de “Sempre Joves”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es pot veure a l’Ideal-OJG i és resultat d’una iniciativa conjunta amb l’Arxiu i el Museu

Sempre Joves, el projecte col·laboratiu entre l’Ideal-OJG, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (ACGAX) i el Museu de la Garrotxa, pretén facilitar espais de reflexió sobre el paper dels joves dins la societat d’Olot i comarca a partir d’exposicions fotogràfiques temàtiques trimestrals.

Des d’aquest dimarts 14 de març ja es pot veure la segona exposició del projecte Sempre Joves a l’Ideal-OJG. Està dedicada a les festes majors de la nostra comarca. Les imatges que s’hi poden veure han estat seleccionades per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa; algunes d’elles tenen més de 100 anys d’història.

Tot i l’antiguitat d’aquestes fotografies, moltes són escenes que ens poden resultar ben familiars: festes majors de pobles de la Garrotxa, balls de cabeçuts i cavallets, festes de barris amb els carrers engalanats, atraccions i fires, espectacles infantils de Rialles, entre d’altres.

Animem a tothom a visitar l’exposició i, a qui s’atreveixi, a reproduir qualsevol de les fotografies i compartir-les a les xarxes sota l’etiqueta #semprejoves. L’exposició es pot veure a l’Ideal-OJG fins al 12 de juny de dilluns i divendres de 10h a 13h i de dilluns a dissabte de 16h a 20h.