SOS Sant Joan, campiones de Catalunya fèmines absolutes i tercers a la general conjunta masculins i femenins

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge es van fer a la platja de Cambrils, els Campionats de Catalunya de salvament i socorrisme on el SOS Sant Joan va aconseguir uns excel·lents resultats.

En categoria Aleví Noa Palomino va fer 2 ors en nedar surf i taula de salvament. Paula Plana també va aconseguir dos ors en 50 esprint i la prova de banderes. En categoria infantil Ona Pontano va quedar en 4 lloc en nedar surf. En relleus l’equip format per Vinyet Frigoler, Ona Pontano, Paula Plana i Noa Palomino van fer Plata.

En categoria Absoluta masculina cal destacar els dos ors aconseguits per Carlos Paitoví en el 90 esprint i les banderes. El quart lloc de David Caritg en la prova del Ironmam. Absoluta femenina destacar l’or de Núria Payola en nedar Surf. Turina Castañer va fer plata en 90 esprint i bronze en banderes. Rescat amb taula, l’equip format per Núria Payola i Estel Raset van fer or.

Els relleus de tapling, rescat amb tub i d’esprint, Núria Payola, Estel Raset, Turina Castañer, Mireia Lucena i Berta Vidal van quedar campiones de Catalunya.

Berta Vidal en categoria juvenil va fer or en 90 esprint i banderes, bronze en taula de salvament i nedar surf.