Un any més el “WINS CLINIC intensiu stage waterpolo” visitarà terres gironines

Un any més el “WINS CLINIC intensiu stage waterpolo” visitarà terres gironines impulsat per tres olotins. Serà en les instal·lacions del C.W. Anglès del 26 al 29 de juliol.

Les instal·lacions del C.W. Anglès serà l’escenari del “WINS CLINIC intensiu stage waterpolo” encapçalat un cop més pels Olotins Gerard Reixach (actualment jugador profesional al Séte francès), Joan Lluís Albella (director tècnic de la Deportiva Náutica de Portugalete i entrenador de les seleccions d’Euskadi) i per l’Anglesenc David Rodríguez (club waterpolo Anglès).

‌El WINS és un dels campus més importants que es realitzen a l’estat espanyol, la mescla d’entrenaments de qualitat, xerrades amb professionals de l’àmbit esportiu, activitats en el lleure… El fan un referent en el waterpolo nacional. Fins i tot és reconegut fora del país. Fins al moment hi ha hagut edicions Wins a Xile, Portugal, Marroc, Vigo… Aquest any, novament, s’han esgotat les places i el WINS d’Anglès rebrà la visita de 40 waterpolistes, nois i noies de tot l’estat, inclús de l’estranger, bascos, catalans, valencians, irlandesos, en són alguns exemples.