Un equip de voluntaris d’Oncolliga col·labora en la 20a edició de la cursa ciclista Terra de Remences

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un equip de voluntaris de l’Oncolliga ha col·laborat en la 20a edició de la prova, que ha recaptat fons per ajudar els malalts de càncer

Voluntaris de la delegació de la Fundació Oncolliga Girona a Olot han donat suport aquest diumenge a la 20a edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences de la Vall d’en Bas, que s’ha consagrat com una de les proves de més èxit de participació a l’Estat Espanyol amb prop de 3.000 inscrits. A canvi d’aquesta col·laboració, els organitzadors de la prova han fet una donació econòmica a l’entitat que servirà per ajudar a finançar els serveis que l’Oncolliga ofereix a la comarca, com ara atenció psicològica, servei de fisioteràpia a domicili, servei de drenatge limfàtic, préstec de material tècnic (llits articulats, cadires de rodes, etc.) i banc de perruques solidàries.

Noves iniciatives

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’Oncolliga i els serveis que ofereix, la delegació d’Olot participarà el pròxim cap de setmana del 20 i 21 de maig en la mostra Sant Joan les Flors de Sant Joan les Fonts, amb una exposició floral. A més, ja s’està treballant en l’organització de la 2a Trobada de Vehicles Antics, prevista pel 18 de juny al Recinte Firal (de 9 del matí a 2 de la tarda). El donatiu per accedir al recinte serà de 10 euros, amb esmorzar popular inclòs.

RELACIONAT:

VÍDEO ESPECIAL: Nou èxit de la Marxa Cicloturista Terra de Remences amb més de 3.000 participants