Varietats tradicionals

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació El Trill, organitzadora de la 2a Matinal d’intercanvi de llavors de Carbasí (Argençola) va donar l’oportunitat a l’Emili Bassols, biòleg del Parc Natural, a exposar, dins el programa de la fira, els objectius i principals característiques del Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà així com la participació que les finques col·laboradores tenen en aquest projecte.

20130310_Conferència_CCPC_Fira_intercanvi_llavors_Carbasí_E_Sala_250

Aquesta fira pretén ser un punt de trobada de totes aquelles entitats i/o particulars interessats en conservar les varietats tradicionals dels nostres horts i camps. Els organitzadors van fer un balanç molt positiu de la fira basat, sobretot, en el nombre de varietats hortícoles locals que es van identificar i intercanviar entre els assistents.

A la web del Parc es pot trobar un apartat amb informació, imatges i documents a text complet sobre el Centre de Conservació de Plantes Cultivades. N’és un exemple la llista de varietats del Centre i la seva procedència, que periòdicament s’actualitza i es penja a la web perquè tothom hi pugui tenir accés.