VÍDEO: La Coral Càrmina i Broadway a Cappella actuarà al Festival Veus 2018

El Festival Veus comença a prendre forma

La Coral Càrmina va ser fundada l’any 1972 pel mestre Jordi Casas i Bayer, i ha esdevingut un dels cors de referència en el món coral català en els darrers quaranta anys.

El seu repertori abasta des de la polifonia medieval fins a les composicions més actuals, però la Coral Càrmina ha tingut sempre un interès especial pels compositors catalans contemporanis.

El cor ha actuat arreu de Catalunya, a l’Estat Espanyol i en diferents països d’Europa.

Broadway a Cappella actuarà també al Festival Veus

Les grans cançons de Broadway de tots els temps, arriben versionades per tretze joves cantants. Aquest espectacle fusiona el millor de dos mons: la música a cappella i el teatre musical.

Gerard Ibàñez és l’arranjador i director musical d’aquest projecte. Després d’impulsar el panorama dels conjunts vocals al nostre país amb Deudeveu, ara torna a unir-se amb el coreògraf del grup, Zuhaitz San Buenaventura, per crear aquest espectacle. Sense cap instrument, només amb les veus dels intèrprets, Dreamkids et proposa un concert trepidant i emotiu amb producció artística de Daniel Anglès.

Edició 2018

VEUS porta a Olot Take 6, el millor grup de la història de la música vocal, l’estrena del primer musical a cappella en català i completa la programació amb concerts i classes magistrals.

VEUS comptarà, a més, amb un programa de tallers i classes magistrals: Gospel Celebration amb Ramon Escalé, director dels cors Barcelona Gospel Messengers, Esclat Gospel Singers i Cors Gospel del Conservatori del Liceu; Taller vocal i dansa amb Gerard Ibáñez i Zuhaitz San Buenaventura, i Taller de cant coral amb Daniel Mestre.

VEURE PROGRAMA

Info: Festival Veus