VÍDEO: El Club Patinatge Artístic Olot es proclama campió del món per onzena vegada

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Club Patinatge Artístic Olot o torna a aconseguir amb la coreografia “Soc innocent”. Ara sí que es pot dir que aquest club és una llegenda viva d’aquest esport

L’equip entrenat per Ricard Planiol i Ester Fàbrega tornen a brillar per onzena vegada al campionat del món celebrat a la ciutat xinesa de Nanjing. Al mateix podi, en segon lloc, se situava el CPA Girona amb la coreografia “Esclaus de la riquesa”.

Després de l’èxit de la campanya de micromecenatge on gairebé aconsegueixen prop de 30.000 euros dels 25.000 que demanaven, més d’una trentena de persones entre patinadores, entrenadors i directius varen poder viatjar fins al campionat. Ricard Planiol, el ja rei de les coreografies del club olotí, fa que aquest club no pari de pujar als podis dels campionats per on a passat.

Cal recordar el sorprenent palmarès d’un equip que no para de créixer any rere any, amb 11 títols Mundials, 12 Campionats d’Europa, 13 Campionats d’Espanya, 14 Campionats de Catalunya i 14 Campionats territorials de Girona, entre d’altres.

RELACIONAT: