VÍDEO: El Guateque de Ràdio Sant Joan celebra la 12a edició el proper 26 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

La dotzena edició del tradicional guateque de Ràdio Sant Joan d’aquest any comptarà amb la participació de la cantant Cristina, de Cristina y los Stops, Mònica Sainz i els Corbs Negres.

Serà el diumenge dia 26 de març a dos quarts de sis de la tarda al Pavelló d’Esports. Es poden adquirir les entrades una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Centre Sociocultural per un preu de 5€. Veure vídeo presentació.

El guateque de Ràdio Sant Joan és una festa ambientada als anys 60, amb la música que caracteritzava aquells anys. Es tracta d’una iniciativa que va sorgir des de Ràdio Sant Joan l’any 2006 i que any rere any ha anat agafant adeptes. En anteriors edicions han vingut grups tan populars com la Trinca. Enguany es comptarà amb l’actuació estrella de Cristina, molt coneguda per la cançó que la va portar a la fama “tres cosas hay en la vida: salud, dinero y amor” o “viva la vida” que va llançar uns anys més tard en solitari. La Cristina vindrà acompanyada de la seva filla, també cantant, Mònica Sainz.

Els teloners que actuaran en aquesta dotzena edició del Guateque, i que en anteriors edicions ja ens havien acompanyat, serà el grup musical nascut al 1962, els Corbs Negres, reconeguts per l’excel.lent qualitat en la interpretació del seu repertori que els va permetre alternar amb els grups més importants del moment, actuant en les millors sales de festes.

RELACIONAT: