VÍDEO: Èxit en l’acte de les «Lluites Compartides» a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte 11 de març, tingué lloc l’acte de presentació la campanya nacional «Lluites Compartides», un projecte d’Òmnium Cultural que té per objectiu reconèixer totes les lluites que en els darrers anys han afavorit la cohesió social, la cultura i que han contribuït a construir el nostre país

Òmnium Garrotxa va presentar la lluita més significativa de la comarca, la mobilització popular per salvar els volcans de la Garrotxa «Salvem els volcans», en un Casal Marià preparat per l’ocasió. Veure vídeo.

Núria Torres, presidenta de l’entitat, i Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot, van ser els encarregats de fer la introducció de l’acte.

En format de taula rodona, moderadada per Isabel Juanola, hi hagué una interessant explicació sobre la lluita a càrrec del científic Josep Maria Mallarach, el periodista Santiago Vilanova, l’artista Quim Domene, el polític Pere Macias i el jurista Lluís Paluzié. Un cop finalitzada l’explicació i la taula rodona fou el torn dels precs i preguntes.

El mateix dissabte s’inaugurà l’exposició davant de l’Ajuntament d’Olot, la qual es podrà visitar fins el diumenge dia 19 de març.

Info: Òmnium Cultural
Vídeo: elgarrotxi.cat