Tot a punt per la 11a Festa dels anys 60

Comparteix-ho amb els teus amics:

La 11ª Festa dels anys 60 ja comença a escalfar motors!!!

Esteu apunt pel Guateque més gran de l’estiu? Aquest any en preparem una de grossa!

Un dels grups de més èxits dels anys 70 i principis dels 80, amb cançons tan reconegudes com Waterloo, Mama Mia, Chiquitita… gràcies a ABBA Revival gaudirem d’una actuació de qualitat i del més semblant a l’original grup suec ABBA, ja que treballen fins al més mínim detall en el seu vestuari, posada en escena, la gestualitat i coreografia. Un dels grups més dignes successors de l’antic grup que malauradament va abandonar la seva carrera.

Però no tot queda aquí.

El Chiringuito! Mami que serà lo que tiene el negro! La Barbacoa! El Bimbó!… Us fa pensar en algú? Doncs sí, també tindrem el Rei de les cançons de l’estiu, el flamant GEORGIE DANN, qui amb la seva simpatia i senzillesa ha fet que mig món balli tots els anys al ritme de les seves cançons.

Comenceu a reserveu el DISSABTE DIA 1 DE JULIOL per poder venir a la 11a Festa dels Anys 60.

Gaudireu i ballareu de valent!

RECORDEU que el mateix dia de la Festa, a partir de les 8 del vespre, a la plaça del Soler, hi haurà Sopars a la fresca a preus populars.

ENTRADES:

PREUS: ANTICIPADA: 20,00 € – A TAQUILLA: 25,00 €

Entrades anticipades a partir d’avui fent un ingrés al núm. de compte de: CAIXABANK ES63 2100 4815 2822 0003 0146 posant com a referència: FESTA ANYS 60 + VOSTRE NOM + NºEntrades (podreu recollir les entrades el mateix dia a taquilla entregant el comprovant de l’ingrés)

També trobareu les entrades anticipades als establiments habituals uns mesos abans de la Festa (info en breu)

Info: Ajunt. Sant Feliu de Pallerols

VÍDEOS RELACIONAT: