VÍDEO: Gossos s’acomiada dels escenaris amb una aturada indefinida

La banda farà un segon concert de final gira al Kursaal de Manresa.

Queden poques actuacions per veure’ls en directe durant aquests 3 mesos.

“És quelcom que no hem fet mai. Sempre hi havia data de tornada. No ens dissolem, ni pleguem. És un temps per nosaltres, per pair i assaborir tot el que hem viscut aquests 25 anys, un projecte de vida. És un “a reveure” per saber cap a on ha de caminar Gossos. La nostra aposta sempre ha begut de l’autenticitat de viure cada moment i cada circumstància, en aquest viatge apassionant que ens ha regalat la música”.

Després de gairebé esgotar entrades del seu darrer concert al Kursaal de Manresa, la banda anuncia una segona data el dia abans, el 30 de novembre. Les entrades es posaran a la venda en els propers dies. Uns concerts especials, plens de sorpreses, a casa seva, al Kursaal, en companyia d’altres bandes i amics principalment del Bages.

El grup també anuncia que deixa la porta oberta a possibles actuacions en clau de País: “Som conscients que els moments de repressió i manca de llibertats, que viu el nostre País son excepcionals i que caldrà que tots posem el nostre gra de sorra.
Nosaltres també”.

Des d’ara fins al final de gira podreu gaudir dels diferents concerts de la gira de 25 anys programats:

29 setembre – Molins de Rei
6 octubre – Corçà
7 octubre – Vilafranca
14 octubre – Festival Esperanzah – El Prat de Llobregat (concert especial 10 anys del Festival Esperanzah i 25 anys Gossos.)
9 novembre – Balaguer
10 novembre – Auditori Girona
17 novembre – Slàvia
30 novembre –Kursaal Manresa
1 desembre – Kursaal Manresa (últimes entrades)