VÍDEO i FOTOS: 6a edició de la Romanic Extrem

Foto: 6a edició Romànic Extrem- Oriol Batista
Comparteix-ho amb els teus amics:

La 6a edició de la Romanic Extrem celebrada el passat diumenge, va estar passada per aigua, però va complir amb totes les seves expectatives

Pluja a la 6a edició de la Romanic Extrem de la Vall de Bianya. Més de 700 corredors varen participar en aquesta ja classica cursa garrotxina. En la marató, JORDI GAMITO entrava el primer amb un temps de 4:20:50, seguit de DIEGO ARROYO i CARLOS GALOBARDES amb uns temps de 4:37:10 i 5:00:06 respectivament. En fèmines la primera a creuar la línia de meta ha estat MILA DURAN del TRC ARESTA amb un temps de 6:03:28, seguida per AMALIAS ANCHEZ i LAURA BOIX amb uns temps respectius de 6:32:01 i 6:32:13.

En la mitja, ADRIA CANIMAS del TRAIL RUNNING GIRONA realitzaba la prova en 2:20:03, seguit d’ALEIX FABREGAS i ARNAU ARANDA amb uns temps de 2:20:11 i 2:20:18 respectivament. En l’apartat femení, NURIA PICAS del BUFF PROTEAM creuava la línia amb un temps de 2:44:40, seguida d’IMMA BOADA i ANNA CAPDEVILA amb unes marques de 2:55:17 i 2:58:48.

Veure vídeo especial resum de la 6a edició de la Romanic Extrem

Galeria de fotos

Galeria 1: Marató

Galeria 2:  Mitja Marató

Galeria 3: Arribades i podis

Totes les Classificacions AQUÍ

La 6a edició de la prova ha comptat amb un gran nivell de corredors com Aleix Fàbregas, Jordi Roura, Adrià Canimas, Jordi Gamito, Jordi Casadellà, Mar Costa, Felip Puigarnau en masculí i de Mila Duran, Anna Capdevila, Montserrat Sistere, Imma Boada, Teresa Forn pel que fa a les noies.

La cursa per senders i corriols permetrà als participants descobrir la Vall de Bianya corrent pels límits del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Alta Garrotxa, a més de gaudir d’un dels paisatges més bells de la Garrotxa.

Natura i esport, amb l’al·licient del ric patrimoni romànic de la zona, es donen la mà en una prova que inclourà una marató de 42 km i una mitja marató de 22 km, i que es complementa de la marxa popular que se celebra a la zona des de fa més de trenta anys.

Foto: 6a edició Romànic Extrem- Oriol Batista