VÍDEO: La comèdia FUITA fa parada a Sant Joan les Fonts abans de finalitzar la gira

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’obra que ja han vist més de 500 espectadors garrotxins programa el seu final de gira aquesta primavera.

L’última funció en un teatre gran serà a Sant Joan les Fonts, el proper diumenge 19 de març, i les dues representacions finals seran en petit format els mesos d’abril i maig.

L’obra teatral ‘Fuita’ representada per la companyia Una Càpsula de Teatre, és una adaptació del text de Jordi Galceran, considerada en els primers llocs de la comèdia espanyola. Una representació que atrapa al públic amb assumptes i personatges que estan en boca de l’opinió pública: un conseller corrupte, la seva amant oculta, la prostitució de luxe i el periodisme de recerca.

La companyia “Una Càpsula de Teatre” formada per actors/ius provinents de diverses companyies garrotxines, està dirigida per Xevi Rossell i Laia Planella i la comèdia en qüestió és interpretada per Jordi Colobrans, Anna Aumatell, Joan Martí, Sandra Vilarrasa i Carles Serra.

Des de la seva estrena, el passat novembre dins la mostra de teatre El Petit Format, “Fuita” ha exhaurit les entrades en totes les representacions que ha dut a terme. Una obra que apropa l’espectador a la frenètica energia que es respira durant tota la comèdia, amb una posada en escena carregada de sorpreses i rialles, que no deixa a ningú indiferent. El públic assistent pot gaudir de la sàtira d’aquesta brillant comèdia, que fuig de qualsevol normalitat, posant-se el públic a la butxaca en els 60 minuts que dura la rerpesentació.

Una Càpsula Teatre ha preparat l’adaptació de ‘Fuita’ per ser representada als menjadors, les sales d’estar d’habitatges i altres indrets d’espai reduït de la ciutat que puguin crear aquest vincle intimista entre actor-espectador, i també per dur-la de gira a teatres més grans.

La propera representació tindrà lloc al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts el proper diumenge 19 de març a 18h, amb entrada gratuïta, una activitat programada per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Les següents representacions seràn dos petits formats a la ciutat d’Olot, un menjador d’una casa particular el dissabte 29 d’abril i un espai d’interés cultural el diumenge 21 de maig, que posarà punt i final a una gira plena de bons moments i rialles.