VÍDEO: La Desfilada de Moda de l’IES la Garrotxa tindrà lloc aquest dissabte per tercer any consecutiu a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte 20 de maig a les 20:30h al Parc de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts

La tradicional desfilada de final de curs dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de confecció i de grau superior de patronatge de l’Institut la Garrotxa, tindrà lloc, per tercer any consecutiu, a Sant Joan les Fonts, emmarcada en la mostra floral més gran de la Garrotxa. Una passarel·la d’allò més professional i a l’aire lliure on els joves dissenyadors mostraran les seves col·leccions, en un gran acte obert a tothom al Parc de Can Miquelet.

El dissabte 20 de maig al vespre tindrà lloc aquest gran espectacle de moda, on en l’anterior edició es van superar totes les expectatives acollint més de 1.000 assistents. Tots els dissenys seran desfilats per les models de l’agència Piùbella Models Agency, els responsables de la perruqueria i maquillatge seran els alumnes de l’Institut Narcís Xifra de Girona i la presentació de l’esdeveniment anirà càrrec de l’Anna Aumatell. Amb aquest acte, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts fa una clara aposta per seguir dotant de glamour la mostra de flors, plantes i bonsais més gran de la comarca.

Presentar les col·leccions davant d’un nombrós públic és una motivació afegida que fa que els joves dissenyadors s’il·lusionin i facin un “tastet” del que representa el món de la moda. En cas de pluja l’acte es durà a terme al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts.

VÍDEO RELACIONAT:

Vídeo: Desfilada de Moda de l’IES La Garrotxa a Sant Joan les Fonts 2016