VÍDEO: La Fira de l’Embotit d’Olot deixa un bon sabor de boca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana el protagonista a Olot ha estat la Fira de l’Embotit, on milers de persones s’han passejat per veure i tastar aquest producte tradicional garrotxí.

La Fira de l’Embotit d’Olot en aquesta edició tenia com a objectiu remarcar aquest producte i el seu productor i, al mateix, donar a conèixer el món de l’embotit d’elaboració artesanal. Una setantena de parades distribuïdes per tot el firal de punta a punta oferien embotits, formatges i cerveses. Com cada any s’aposta per una oferta gastronomia, lúdica i comercial, amb demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica, amb receptes elaborades per nens i nenes, tastos d’embotits, maridatges de sobrassades amb vins dolços de l’Empordà. Veure vídeo.

Altres de les activitats ja consolidades de la fira és el concurs d’embotits casolans, que aquest any celebrarà la vuitena edició, la demostració d’especejament del porc, tallers d’elaboració de botifarres per als més petits i demostracions de cuina amb productes 100% olotins.

La programació de la Fira de l’Embotit també es complementava amb tallers, la ballada del Porc i el Xai i, com a novetat, l’activitat Un dia a pagès per als més menuts. Enguany s’ha convidat la Sobrassada de Mallorca, que oferia durant tot el cap de setmana tastos del seu producte, juntament amb el grup de danses tradicionals Aires d’Andratx que estava present a la Fira durant el cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS: