VÍDEO: La rua del Carnaval de Sant Joan les Fonts posa el punt final a la festa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més de 400 participants, 8 colles i més de 1.500 espectadors posaven el punt final als carnavals a la Garrotxa

Aquest dissabte els carrers de Sant Joan les Fonts es varen emplenar de gent per veure desfilar les 8 colles carnavalesques, totes de la comarca, amb més de 400 participants en la que era l’última rua de carnaval d’aquest 2017. Veure vídeo.

Galeria fotogràfica aquí

El 14è Carnaval de Sant Joan les Fonts s’iniciava amb el Carnaval Infantil, amb una rua pel centre de Sant Joan les Fonts i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. Cap al migdia se celebrà el tradicional dinar popular, a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S’tokats. A la tarda la companyia de teatre local Tres Colades era l’encarregada de la presentació de la rua de carnaval on més de 1500 persones gaudien de les carrosses i les comparses participants que enguany eren vuit.

El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i en definitiva passar-s’ho d’allò més bé. El fi de festa se celebrava amb ball i festa que enguany anava a càrrec Beats&Roll amb Dj. Pedri.

RELACIONAT:

VÍDEO I FOTOS: Rua del Carnaval d’Olot 2017