VÍDEO: L’osonenc Guillem Roma estrena un nou videoclip “Realidad Paralela”, la cançó del seu nou disc “Connexions”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Guillem Roma estrena un nou videoclip “Realidad Paralela”, la cançó del seu nou disc “Connexions” on canta amb la cantant Judit Neddermann

El temps ja no es mou només en una direcció, això és el que passa en el nou videoclip de Guillem Roma on ajunta aquesta cançó de sonoritats que ens recorden els boleros clàssics amb la dolça veu de la cantant Judit Neddermann, fent honor al nom del seu últim disc “Connexions”. El vídeo s’embolcalla amb la suavitat i la màgia d’una cançó que ens parla de l’eternitat dels amors passats, imaginats o somiats, aquells que han quedat en algun lloc per sempre i que per sempre existiran allà.

En una “realitat paral·lela”, que és precisament el nom de la cançó. Les dues veus es troben, es recorden, es busquen i s’esperen en un temps suspès mentre sonen les guitarres del músic Pau Figueres, que també va col·laborar en aquesta cançó. Guillem Roma i Judit Neddermann fa temps que han forjat una connexió que ve de lluny amb l’amistat dels dos artistes, concerts conjunts i col·laboracions en diferents projectes. “Ajuntar la veu, que és una cosa tan personal i intransferible, amb la veu d’una altra persona és com posar dos mons a jugar en un de sol amb l’únic objectiu de buscar la bellesa, de fer una cançó.

És una sensació impressionant i l’exemple més clar d’aquest poder que té la música per connectar-nos” explica Roma. El nou videoclip, que com de costum ha dirigit per el mateix Guillem Roma, arriba mig any després de la publicació del disc de l’artista osonenc i amb plena gira de presentació. Després d’un estiu escampant l’energia de les Connexions per festivals com el Clownia, l’Emergent, l’Itaca entre altres, diferents teatres i festes majors, comença el curs amb l’agenda plena de concerts, entre ells a la Terrasseta de Santa Tecla a Tarragona, al Cafè del Teatre de Lleida o el Kursaal de Manresa.