VÍDEO i FOTOS: Nan Oliveras, estableix un nou rècord en la Mitja Marató de la Garrotxa

Bona matinal i participació en la 24a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i la 5a Cursa Popular de 10 KM organitzada pel CN Olot

Amb una participació lleugerament superior als 600 corredors, aquest matí de diumenge s’ha donat el tret de sortida a aquestes dues proves tan consolidades dins el calendari esportiu garrotxí.

El ja conegut i fantàstic recorregut, la bona organització, el paisatge únic i els originals regals als finishers (un pernil pels de la Mitja i un lot d’embotits pels de la Popular) fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels grans atletes.

La primera posició de la 24a Mitja Marató en categoria masculina ha estat per en Nan Oliveiras (Independent) que amb un temps final d’1:09:39 ha vatuta el rècord de la prova, en categoria femenina la vencedora ha estat Anna Rovira (Independent) amb un temps d’1:28:21.

Pel que fa a la 5a Cursa Popular de 10 Km, el guanyador en categoria masculina ha estatGuillem Fernandez (JAB Berga) amb un temps de 0:34:39 i en la general femenina,Maria Rodriguez (Independent) que ha fet un temps de 0:39:10.

GALERIA DE FOTOS

TOTES LES CLASSIFICACIONS

Info: CN Olot
Vídeo i fotos: elgarrotxi.cat