VÍDEO: Normalitat a Sant Joan les Fonts després de les obres al Pont del Salt

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de 10 setmanes de treballs ja es respira normalitat al Pont del Salt de Sant Joan les Fonts. Avui es restablia el transport públic i tornant de setmana santa, el dimarts 18 d’abril, el transport escolar.

Les millores que s’han fet per a aquesta infraestructura, executades per la Generalitat de Catalunya en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, han suposat la substitució de la plataforma actual per una nova. A més, aquesta nova plataforma disposa de dos vials de 3,5 metres d’amplada cadascun, el que suposarà l’eliminació de la preferència de pas, permetent que camions de gran tonatge puguin accedir al pont simultàniament sense cap limitació. Destaca també, com a principal característica de l’obra, l’ampliació del radi del revolt, un dels punts que fins al moment provocava més problemes als conductors a l’hora d’accedir al pont.

Els vianants també disposen de millors accessos, ja que s’han construït dues voreres que permetran travessar el pont de forma segura, facilitant la connexió a peu entre el carrer Major de Sant Magdalena amb la urbanització Peracaula. Per últim, les obres també han permès el soterrament de la línia d’alta tensió.

Avui dijous es restablia el transport públic i tornant de setmana santa, el dimarts 18 d’abril, el transport escolar.