VÍDEO: Obertes les inscripcions per la 5a Cursa de la Moixina

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tindrà lloc el proper 1 de maig

Ja s’han obert les inscripcions de la 5a Cursa de la Moixina, que tindrà lloc el proper dilluns 1 de maig amb motiu de la Fira de Primavera d’Olot. L’Associació Linkinesis espera poder inaugurar aquest any l’itinerari de la cursa de forma permanent, perquè es pugui gaudir del recorregut durant tot l’any i perquè tothom qui ho vulgui el pugui fer servir per entrenar o passejar.

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’ha modificat el recorregut de 10km concretament a la zona de la Fageda i de la Moixina per causes mediambientals. El recorregut, com en altres convocatòries, es podrà fer corrent o caminant, de forma individual o en parella.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web http://cursadelamoixina.linkinesis.com. El preu és de 10€/persona i 20€/parella fins el 30 de març, a un preu de 12€/persona i 22€/parella fins el 23 d’abril, i de 15€/persona i 27€/persona fins el 28 d’abril.

Per últim, informar-vos que Linkinesis anirà penjant tota la informació actualitzada de la cursa a la pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/cursadelamoixina).

La 5a Cursa de la Moixina pretén ser una festa esportiva per a totes aquelles persones de diferents edats i nivells de condició física amants del paisatge olotí. L’1 de maig, doncs, serà un magnífic dia per gaudir dels paratges de la Moixina i no tenir excusa per sortir a fer esport sol, amb parella, amb el grup d’amics, corrent o caminant.

RELACIONAT: