VÍDEO: S’apropa el concert de música tradicional i popular “D’aquí estant veig una estrella”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els dies 28 i 29 de juliol se celebrarà a la Plaça del Gambeto la dotzena edició de la proposta de música tradicional i popular D’aquí estant veig una estrella: cançons i tonades tradicionals a Riudaura.

Després de més d’una dècada del primer concert, es manté la programació de dos dies encetada l’any passat, amb l’objectiu de treballar més intensament amb els dos propòsits que van portar a l’Ajuntament de Riudaura i al Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, del Marboleny, a tirar endavant aquest projecte. D’una banda, per la difusió d’un patrimoni (musical, literari, sociocultural i històric) sorgit d’un treball de camp, amb els enregistraments i les transcripcions corresponents, i per altra, per la decidida voluntat que aquests materials recuperin espais de difusió en la societat actual, molt distinta d’aquella que els va veure sorgir i transmetre’s de generació en generació.

El divendres 28, a les 9 del vespre, tindrà lloc novament el Sopar de cantadors que aquesta edició comptarà amb l’actuació del grup osonenc de polifonia vocal Els Tranquils format per Ramon Manent, Andreu Coll i Manel Gost.

Info: Ajunt. Riudaura

RELACIONAT: