VÍDEO: S’organitza el primer concert de la nova associació cultural i musical d’Olot “Despentinats”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 25 de març es celebrarà un concert a Olot, solidari amb l’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa “Terra Viva”.

Aquest concert l’organitza l’Associació Cultural i Musical “Despentinats”, entitat de recent creació que pretén promoure i fomentar el rock and roll en tots els seus àmbits i variants, la música i la cultura alternativa a la comarca juntament amb els valors de la solidaritat i l’altruisme.

L’origen d’aquesta associació es remunta a finals del 2015, arran de l’organització d’un autobús per assistir a un concert a Girona que va unir a un conjunt divers de persones d’Olot i la comarca. La crida va ser un èxit, i posteriorment s’han fet diverses sortides amb autobús i també trobades gastronòmiques. Aquesta afinitat va cohesionar el grup de tal manera que acabaria creant l’Associació amb la vitalitat i la força que la defineix. Actualment la formen més d’una cinquantena de socis i sòcies, que a més d’organitzar concerts també mostren un clar compromís social.

El primer gran repte serà el proper 25 de Març amb el concert solidari, que a més de recollir fons, pretén conscienciar sobre l’adopció i l’estima pels animals.

El concert comptarà amb la presència de la banda local “Milícians”, creada recentment però que ja han tingut oportunitat de descarregar el seu so potent i rabiós per la província, la banda de Terrassa “ The Anti-Patiks” que porta des del 2010 amb el seu punk irreverent i fresc, i tancarà el cartell “Insershow”, un projecte de músics de llarg recorregut a l’escena underground catalana que amenitzaran la fi de festa amb clàssics del rock.

El concert es farà a la Casa Cultural d’Andalusia (Sant Rock) i l’obertura de portes serà a les 8 del vespre. El preu de l’entrada és de 5 € pels socis i anticipada i 7 € a taquilla.