VÍDEO: Últimes entrades per Bodas de Sangre

Comparteix-ho amb els teus amics:

La vida, l’amor i la mort són els grans temes d’aquest clàssic de Federico García Lorca, protagonitzat impecablement per Clara Segura i Nora Navas. 

Bodas de sangre parla sobre els grans temes —la vida, la mort i l’amor—, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Es tracta d’aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia.

Oriol Broggi es planteja el text de Federico García Lorca com un gran poema ple de ritme i de musicalitat , que compta amb les composicions originals i la música en directe de Joan Garriga. Un seguit d’escenes, d’entrades i sortides on actors, actrius, personatges i músiques s’entrellacen per donar vida a la núvia, el nuvi, Leonardo, la mare… Tot amb aire andalús i tintat pel paisatge sec i blanc, per la sang que brolla i per la lluna que ho vigila tot.

«Esa luna se va, y ellos se acercan. De aquí no pasan. El rumor del río apagará con el rumor de troncos el desgarrado vuelo de los gritos». Una de les peces clau de Lorca amb una impecable Clara Segura.

L’obrà tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot aquest dissabte dia 17

>>> Olot Cultura: Compra d’entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ