Xavi Ginard rep el 1r Trofeu Ràdio Olot al millor jugador de la temporada

Comparteix-ho amb els teus amics:

El porter de l’Olot ha sumat 23 punts al llarg del curs en les votacions que l’equip d’esports de l’emissora ha fet en el postpartit de les retransmissions.

Marc Mas, amb 15 punts, i Guzmán i Barnils, amb 10, completen el podi dels jugadors més ben valorats de la temporada.

L’equip d’esports de Ràdio Olot d’aquesta emissora ha donat tres punts al millor jugador de cada encontre i un punt de bonus a algun altre futbolista que ho ha merescut. I, un cop acabada la temporada, el que n’ha sumat més ha estat Xavi Ginard. El porter ha estat proclamat millor jugador del curs 2017-2018 i ha rebut el primer Trofeu Ràdio Olot.

Xavi Ginard ha tingut un paper destacat en la permanència de l’Olot a Segona B. Les seves intervencions de mèrit, la regularitat que ha mostrat i la seguretat que transmès sota pals han estat determinants.

El porter mallorquí ha rebut el Trofeu Ràdio Olot al millor jugador de la temporada amb 23 punts, vuit més que el segon millor futbolista, el pitxitxi Marc Mas (15), i tretze més que els tercers, el carriler Iván Guzmán i el central Roger Barnils (10). A les portes del podi d’aquesta classificació, hi han quedat el jove extrem Alfredo Gutiérrez, amb 9 punts, Lluís Micaló, amb 7, i Carles Mas, Pedro del Campo i Jordi Xumetra, amb 6.