23 empreses i entitats han signat aquest dilluns el conveni de col·laboració del 100% Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest dilluns 3 d’abril la signatura del conveni del 100% Olot.

23 empreses i entitats han signat l’acord de col·laboració per a l’ús de la marca 100% Olot. Es tracta de les empreses Anna Carré Coach personal i d’equips, Cafeteria Ca la Paquita, Cafeteria Restaurant K+Vols, Estudi de Fotografia Can 60, Edat3, Edicions Bassegoda – La Comarca, EducArt, El Campo Base, Experiència Rural, Fisiocenter Albert Delos, Gabiner Permar, Gràfic Roll, Opticalia, OSG Serveis Grup S.L.U, Pigment:::Vayreda&Vendrell, Ràdio Coderch i Stellazeta i les entitats Associació Nuria Social, Divercan, Xerrics, Centre Excursionista d’Olot, Agrupació Sardanista i el Patronat Fira del Dibuix.

L’alcalde Josep M. Corominas ha agraït a totes les empreses “el vostre compromís amb la ciutat i que, amb el dia a dia, feu els possibles per portar a arreu el nom d’Olot”.

El 100% Olot és la marca de ciutat que permet a les empreses i les entitats mostrar el seu compromís amb els valors i l’essència de ciutat. L’any 2012 va tenir lloc la primera signatura d’acords amb les empreses i entitats que van voler transmetre i ajudar a projectar la imatge d’Olot amb la seva activitat diària. Cadascun dels signants ha escollit la modalitat de marca (100% natural, 100% cultural, 100% esportiu, 100% comercial…) així com l’aplicació al seu producte o servei que s’adequa millor a les seves necessitats.

A dia d’avui i després del sisè acte de signatura, ja són 100% Olot 7 associacions empresarials, 96 empreses i 26 entitats que aposten per utilitzar la marca i donar-la a conèixer, a través de la seva feina i del seu dia a dia, compromesos amb la qualitat, la feina ben feta i el territori. Totes les empreses, es poden conèixer amb més detall a la pàgina web de turisme www.turismeolot.com a l’apartat Empreses 100%Olot. A nivell global, entre totes les empreses i entitats, s’estan utilitzant 163 modalitats de la marca a partir de 346 aplicacions. La marca més utilitzada és la de 100%Olot i 100%Garrotxa i pel que fa a les aplicacions hi ha més diversitat. De totes maneres, les que més destaquen són l’ús de la marca 100% a la pàgina web (55 empreses), a les xarxes socials (51), als correus electrònics (37) i al material publicitari (34) seguit de la resta d’aplicacions com factura i papereria.

Les empreses i entitats que vulguin convertir-se en 100% Olot poden demanar informació a l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DinamiG) al carrer Tomàs de Lorenzana número 15 o bé al 972 260 152 extensió 1.