28a campanya de recollida de joguines de Creu Roja a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

28a campanya de recollida de joguines de Creu Roja a la Garrotxa

Foto: Imatge d’arxiu de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Creu Roja Joventut repartirà joguines noves a més de 25.000 infants de Catalunya. La joguina educativa pretén, un any més, garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Té com objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Durant aquest any 2020, la pandèmia del COVID-19 ha agreujat la situació de les famílies vulnerables a les que ja veníem atenent des de Creu Roja. De fet, durant tota la situació d’estat d’alarma, també es va fer un esforç per cobrir les necessitats de tots els infants, per això, un cop més es tornen a bolcar amb els drets dels infants. Hi participaran més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya, fent que la campanya arribi a més de 400 municipis catalans i més de 25.000 infants.

A La Garrotxa l’any passat es van repartir joguines noves a més de 100 infants de la comarca. Aquesta edició Creu Roja La Garrotxa s’ha posat com a objectiu arribar a 200 infants. La recollida de joguina nova ja ha començat i es durà a terme fins el 18 de desembre.

Tothom que vulgui pot col.laborar i portar les joguines no usades a la seu de l’entitat. Per què joguina nova? Ja fa anys que l’entitat només reparteix joguina nova per tal de garantir la higiene i seguretat de la mateixa i perquè entén que no hi ha infants de primera ni de segona categoria.

Comparteix-ho amb els teus amics: