2a Jornada de millora en la seguretat dels pacients de les comarques gironines a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Jornada reunirà a més de cent professionals de diferents nivells assistencials de les comarques gironines.

La II Jornada de millora en la seguretat dels pacients de les comarques gironines serà una matinal i tindrà lloc el divendres 20 de novembre al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Una trobada que neix amb l’objectiu de divulgar, compartir i posar en comú les estratègies en matèria de seguretat del pacient quees porten a terme en aquesta zona.

La jornada pretén ser un espai per intercanviar experiències i coneixements entre els professionals del sector amb la voluntat de conscienciar i potenciar iniciatives que millorin i consolidin una cultura basada en la seguretat del pacient.

Una jornada que pren el relleu a la primera, que vatenir lloc a Figueres el 2012 i que ha estat organitzada conjuntament per vuit centres diferents: Clínica Girona, Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), Fundació Salut Empordà (FSE), Hospital de Campdevànol, Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, Institut d’Assistència Sanitària de Girona (IAS) i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE).

La jornada s’estructura en tres vídeos dedicats a “l’educació en higiene de mans”, en una taula i ens sis conferències diferents que responen, entre altres preguntes, a si “s’ha sentit en bones mans durant el seu ingrés?” Donaran la benvinguda a la jornada la senyora CarmePastor, Directora d’Infermeria de l’HOCG i el Dr. Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot i President del Patronat de l’HOCG (Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa). Pel que fa a l’acte de cloenda comptarà amb la presència de la senyora Montse Blasco, referent de Seguretat dels Pacients de l’HOCG, el Dr. Carles Puig, gerent de l’HOCG, i la Dra. Mª Teresa Faixedas, cap de la Unitat de Planificació de la Regió Sanitària de Girona, Servei Català de la Salut (CatSalut).