30 de novembre, Dia Internacional dels pobles, viles i ciutats educadores

Comparteix-ho amb els teus amics:

30 de novembre, Dia Internacional dels pobles, viles i ciutats educadores

Avui, 30 de novembre, celebrem el Dia Internacional dels pobles, viles i ciutats educadores.

Aquesta edició és una ocasió molt especial ja que aquest any celebrem el 30 Aniversari de la proclamació de la Carta de Ciutats Educadores, full de ruta de les ciutats pobles i viles que integren l’associació. Per aquest motiu, el lema d’aquesta edició és: “Ciutats Educadores: 30 anys transformant ciutats i persones per a un món millor”, i coincidint amb aquest aniversari es proclamarà una nova versió de la Carta que podeu consultar en aquest enllaç: CARTA CIUTATS EDUCADORES

El lema d’aquesta edició és una invitació oberta perquè les més de 500 ciutats, viles i pobles que formen part de l’AICE comparteixin i celebrin amb la ciutadania els aprenentatges generats al llarg d’aquests 30 anys de trajectòria.

La Vall d’en Bas tot just celebra 2 anys dins aquesta associació, i segueix apostant cada dia per traslladar els principis de la Carta en totes les accions de govern i d’acció municipal.

Per celebrar aquesta jornada, s’ha elaborat un petit vídeo per il·lustrar que el nostre municipi és moltes coses, però que sense l’educació, possiblement no en seriem tantes.

Info: Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: