300 joves de la Vall gaudeixen dels Casals i les Brigades aquest estiu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb l’objectiu clar que els casals d’estiu són una eina que complementa el procés vital d’aprenentatge i creixement dels nens i nenes, des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas es fa una aposta decidida any rere any per oferir un casal d’estiu de qualitat.

Els casals la Vall treballen la cultura i la natura de la Vall d’en Bas i els valors propis de l’educació en el lleure, el respecte, la humilitat i la solidaritat entre totes i tots.

Sent doncs un casal de tota la Vall, funcionen al mateix temps dos punts d’acció: Sant Esteve d’en Bas i Sant Privat d’en Bas. Aquest any hi ha un total de 250 inscripcions de persones diferents, entre infants i els i les joves del casal de joves. A més a més, si hi sumem totes les activitats d’estiu de l’Àrea d’Educació i Joventut, gairebé 300 infants i joves diferents aprofiten les activitats de lleure educatiu que s’organitzen.

Enguany s’han contractat 23 professionals de l’educació en el lleure: persones preparades per atendre la diversitat de nens i nenes, persones preparades per fer dels casals un projecte inclusiu on totes i tots hi puguin participar, també persones amb diversitat funcional. I sobretot, persones preparades per fer passar grans estones als petits, petites i joves. La majoria d’aquests joves són veïns i veïnes de la Vall d’en Bas.

A banda d’aquestes, enguany també es segueix apostant per donar opcions als més joves, així, els i les joves que tenen entre 16 i 18 anys se’ls dona la oportunitat de tenir un primer contacte amb el món del lleure d’una manera remunerada i el més professionalitzada possible.

En resum, els casals de la Vall, any rere any, van millorant i van consolidant el projecte educatiu, conscients de que sempre es pot fer millor, després de l’estiu, repensem de nou el projecte i canviem tot allò que es detecta.

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: