3a Marxa solidària per l’alimentació infantil per la Serra de Batet

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb l’emblema “Caminem per l’Alimentació Infantil, s’organitza la III Marxa Solidària de la Creu Roja. Enguany, la ruta escollida serà per la zona de la Serra de Batet

1445946804

Per tercer any consecutiu Creu Roja a la Garrotxa organitza una marxa solidària amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los total i íntegrament per l’alimentació infantil dels casos necessitats dels nens i nenes de la nostra comarca. Concretament es destinaran a alimentació fresca per nens en període de vacances escolars, ja que s’ha detectat que els dies que els nens no acudeixen als menjadors escolars, tenen més dificultat d’accés a aquest tipus d’alimentació.

Enguany s’ha programat una marxa per la serra de Batet, i es faran dues caminades, una de més curta de 9 km i l’altre de 13 km. Sortirem de la Creu Roja d’Olot, al carrer Hondures, 3, i s’anirà en direcció a la serra de Batet, passant per diferents paratges. A l’observatori hi hauràl’avituallament, lloc on es diferenciaran els dos recorreguts.

A l’arribada a Creu Roja hi haurà un suculent esmorzar de patates d’Olot amb pa amb tomata per a tots els participants. Pots fer la marxa caminant o corrent, en funció de les teves possibilitats. El dia de la caminada és l’1 de novembre, la sortida de Creu Roja a les 9 del matí, i el donatiu recomanat és de 7 €. Les inscripcions es poden fer una la setmana anterior a la caminada o abans d’emprendre-la. Us hi esperem, i no oblidem l’objectiu solidari de la marxa.