4a edició de la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics de Torelló

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb organització del Club d’Automobilisme Clàssics Pescallunes i la col·laboració de l’Ajuntament, diumenge vinent, 6 de juliol, es celebrarà la 4a edició de la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics de Torelló.

classics

La trobada, que es tancarà amb una participació màxima de 150 vehicles, començarà les activitats a les 8 del matí, a la zona esportiva. A banda d’un circuit espectacle de terra, hi haurà un ‘mercadillo’ de cotxes, peces i recanvis. La Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics omplirà Torelló, al llarg del matí de diumenge, de cotxes, activitat del món del motor i olor de benzina.

El president de l’entitat, Èric Rodríguez, explica que enguany esperen repetir “l’èxit de les darreres edicions, tant en nombre com en qualitat de la participació de cotxes com de l’assistència de públic”. Per Rodríguez, la trobada de Torelló té alguns elements singulars, com la zona de parades de venda de peces mecàniques i, sobretot, el tram espectacle a la zona esportiva, on els participants poden demostrar les capacitats dels cotxes i la qualitat del conductor.

Abans del tram espectacle, que començarà a dos quarts d’1 del migdia, hi haurà la concentració de cotxes clàssics i mítics davant del pavelló des de les 8 del matí fins a les 11, quan els cotxes sortiran a fer la ruta fins a l’hora del tram espectacle. L’organització premiarà la categoria de cotxe més espectacular, el més bonic, el més antic i el que ve de més lluny, que l’any passat va ser de Perpinyà.

Des de l’Ajuntament, la regidora d’Esports Conce Villena, valora la tasca de l’entitat i posa de manifest “el suport de l’Ajuntament amb l’habilitació del tram espectacle darrera i al costat del pavelló, el finançament dels trofeus i dels obsequis a tots els participants”. Per altra banda, Jordi Casals, regidor de Comerç i Turisme, valora molt positivament aquest tipus d’activitats que ajuden a que la gent de Torelló i la de fora facin cap a la població. També va anunciar que hi haurà uns cotxes clàssics exposats a la Nit de Botigues del dia 5 de juliol, el dia abans, per informar de la Trobada. “Hem de sumar sinèrgies entre Ajuntament, comerç i entitats per promocionar Torelló”, va afirmar Casals.