5 coworkers rurals i 5 urbans es troben a Olot per crear projectes conjunts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els professionals s’han trobat aquest passat 24 d’octubre a l’espai Núria Social i han dut a terme dinàmiques per tal de teixir xarxes de col·laboració.

És la tercera trobada de coworkers urbans i rurals dins el projecte COWOCAT_RURAL que treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural.

L’espai de coworking Núria Social d’Olot ha acollit durant el 24 d’octubre una trobada de coworkers de l’entorn rural amb coworkers urbans que ha tingut com objectiu compartir projectes i teixir sinèrgies entre ells. Els cinc coworkers rurals vinculats als espais de coworking de Navata, a l’espai de coliving Nèctar (Vilanova de Sau) i al Núria Social s’han trobat amb cinc coworkers de Barcelona. Es tracta de perfils molt diversos que es mouen en àmbits com l’economia social, l’arquitectura i el paisatgisme, la comunicació o la gamificació financera.

2016-10-24-10-44-12

La jornada s’ha iniciat amb la benvinguda i la presentació de la trobada per part de Jordi Terrades, gerent d’ADRINOC. Després els assistents han participat en una dinàmica de presentació i coneixement, i posteriorment han dut a terme una sessió de treball per fomentar la creació conjunta de projectes. Aquesta primera part de la jornada s’ha celebrat al Núria Social, un centre que combina un espai de coworking, una cantina agroecològica i una sala polivalent, així doncs, un projecte associatiu d’economia social.

A la tarda els assistents s’han traslladat a La Fageda d’en Jordà, a la Seu del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on han realitzat una sessió de treball per definir projectes comuns. La jornada ha estat dinamitzada per Albert Pujol, del Consell Comarcal Ribera d’Ebre i membre de Cowocat Rural, i Jordi Silvente, d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat.

Es tracta de la tercera trobada entre coworkers urbans i rurals que s’organitza, després de la bona acollida de les edicions a Riba-roja d’Ebre i Tremp. Aquestes jornades han complert amb dos objectius, d’una banda intercanviar experiències amb professionals de l’àrea metropolitana, i per l’altra teixir complicitats amb altres coworkers de la zona. Es tracta d’una iniciativa organitzada per COWOCAT_RURAL, projecte que treballa per difondre i potenciar el coworking com a eina de dinamització econòmica dels territoris rurals, i en el qual participa ADRINOC.