5 dels 7 centres educatius de la Garrotxa participen en la 7a edició del programa d’Educació Financera

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 71% dels centres educatius de la Garrotxa participen a l’edició d’enguany que ha impartit tallers d’Educació Financera a prop d’un centenar d’alumnes de 4t d’ESO de la Comarca

La setena edició programa d’Educació Financera a les Escoles (EFEC), impulsat per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) juntament amb els departaments de Vicepresidència, Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya ha tancat amb la participació de 5 centres educatius La Garrotxa on s’han impartit 27 tallers que han arribat a prop d’un centenar d’alumnes de la comarca. Pel que fa a la demarcació de Girona, hi ha participat 59 centres, cosa que suposa el 55% dels centres educatius de la demarcació de Girona, arribant així, per primer cop, a més de la meitat dels centres gironins.

Al llarg de l’edició d’enguany s’han celebrat un total de 390 tallers impartits per voluntaris de les entitats col·laboradores del programa a alumnes de 4t d’ESO a la demarcació de Girona.

Aquestes dades s’han fet públiques avui al llarg de l’acte de cloenda de la setena edició del programa a la demarcació de Girona, celebrat a l’Auditori Josep Irla de Girona. L’acte, conduit per la periodista Mercè Sivina, ha estat inaugurat pel director general de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler, el qual ha volgut remarcar que EFEC ha esdevingut un programa model a nivell europeu en educació financera i ha reivindicat la formació que l’IEF realitza als professors i l’alt nivell dels professionals voluntaris dels tallers.

L’Institut d’Estudis Financers (IEF) és una entitat de referència en la formació i divulgació bancària i financera, creada per les entitats de crèdit de l’Estat més rellevants i per la Generalitat de Catalunya, per afavorir la competitivitat, l’eficiència i la internacionalització del sector financer, així com la promoció de noves iniciatives.

Comparteix-ho amb els teus amics: