500 nenes i nenes actuaran diumenge a la Plaça de Braus

Comparteix-ho amb els teus amics:

Torna Cantània! La cantata més multitudinària de l’any. El projecte que uneix més de cinc-cents nens i nenes de centres escolars de tota la comarca per cantar plegats una cantata que, aquest any, porta el títol de Rambla Llibertat. Cantània és un projecte pedagògic que implica els nens i nenes de manera que l’experiència es converteixi en inoblidable.

Des de fa anys el Teatre Principal d’Olot se suma al projecte Cantània de l’Auditori de Barcelona, una activitat destinada a nens i nenes de 5è curs i que consisteix en preparar un concert.
Es tracta d’una activitat amb diferents fases d’actuació. Els mestres de música reben una formació amb la qual adquireixen unes eines per poder treballar a l’aula la preparació del concert, un treball que fan al llarg de tot el curs escolar.

Finalment, el dia del concert, s’uneixen els estudiants dels diferents centres educatius de la comarca que hi participen creant un cor de més de 500 nens i nenes que interpreten plegats la cantata que han preparat.

Aquest any cantaran Rambla llibertat, obra de Marc Rosich (text) i Albert Carbonell (música) i ho faran, com sempre, acompanyats de músics professionals.
Les escoles que hi participen són: Malagrida, Escola Pia, Escola Llar, Cor de Maria, Sant Roc, Volcà Biscaroques, Petit Plançó, Pla de Dalt i Morrot (Olot); Rocalba (Sant Feliu de Pallerols); Castanyer (Sant Joan les Fonts); La Bòbila (Les Preses); Verntallat (Vall d’en Bas); Lluís Castells (Riudaura); Joan Maragall (Santa Pau), i ZER Llierca.
Cantània serà el diumenge 11 de maig, a les sis de la tarda a la Plaça de Braus.

Cantània