És posposar la XXIII Bici Muntanya d’Oix Memorial Enric Serrano a causa de les pluges

Comparteix-ho amb els teus amics:

OVOXO: Ens sap molt greu dir-vos que ens veiem obligats a posposar la Bici Muntanya d’Oix per la intensitat de les pluges. Aquesta tarda ha caigut un gran aiguat i les previsions per demà i diumenge són també de pluja. Durant el recorregut s’ha de passar per rierols i rieres que baixen plenes d’aigua i els ciclistes no les podrien travessar. Estem buscant una nova data per fer la BTT d’Oix i que no coincideixi amb cap més cursa, segurament serà a finals del mes de gener.

10648238_741320069295539_6999235063112194851_o

La cursa:
Des de Associació Cívica i Esportiva d’Oix s’ha programat, un any més, la 23a edició de la BTT OIX, la cursa popular de bicicleta de muntanya BTT que recorre anualment els paratges de l’Alta Garrotxa, i que es celebrarà el proper dia 30 de novembre.

A partir d’aquest any, la BTT d’Oix incorpora l’eslògan “Memorial Enric Serrano”, per recordar la persona que la va idear i en va encapçalar l’organització fins fa ben poc, quan va passar el relleu a en Jordi Vila, però sense deixar de ser-ne un estret col·laborador. Malauradament, el passat mes de juny l’Enric ens va deixar per sempre.

Entre els actes del Memorial, a la sala d’exposicions del local social d’Oix s’instal·larà l’exposició fotogràfica “PELL BRUNA”, una sèrie de fotografies de l’Enric Serrano que s’havia d’exposar a la Biennal d’Olot Fotografia i que, per motius aliens a l’organització de la Biennal, no van poder veure la llum. La inauguració d’aquesta exposició es farà dissabte dia 29 de novembre a les 19:30 h.

Enguany hi ha canvis substancials a la cursa, al ser puntuable pel GarrotXircuit-2014. L’objectiu del GarrotXircuit-2014 és promoure la participació d’aficionats al ciclisme en les curses populars de BTT que es convoquen a la nostra comarca. Per aquest motiu, aquest any la cursa serà cronometrada.

Com cada any, hi haurà 2 recorreguts, la volta curta i la volta llarga. Els camins de la cursa no es tancaran a la circulació.

VOLTA CURTA (16 km): Oix – El Forn – Cal Quic – Toralles – Pineda – Collet de Camporiol – Collet del Teula – Aiguabella – Can Pei – Oix

VOLTA LLARGA (38 km): Oix – El Forn – Cal Quic – Toralles – Pineda – Collet de Camporiol – Collet del Teula – Aiguabella – Can Pei – Grau d’Escales – Romegueres – El Peirer – Bestracà – Coll de Pera – Salomó – Coll de Bucs – Coll Sagordi – Sant Miquel de Pera – El Costejà – Oix

Informació pels participants:

INSCRIPCIONS: a partir de les 8:30 h

SORTIDA: A les 9:00 h a la plaça Major d’Oix

PREU: 12 € (inclou assegurança, avituallaments, esmorzar calent i obsequi). Federats: 10 €

També ens podeu seguir al facebook: Bici Muntanya d’Oix i al Twitter: @BttOix

Comparteix-ho amb els teus amics: