5è Concurs literari Cartes d’Amor… o No!

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell–Platja d’Aro (BMR) convoca el 5è Concurs literari Cartes d’Amor… o No! (pdf). El tema de les obres, en català o castellà, són els sentiments d’amor o de desamor. Les propostes s’han de lliurar a la mateixa biblioteca del 9 al 29 de març d’enguany (personalment, per correu postal o electrònic), on també s’hi farà el lliurament de premis (dimecres 22 d’abril), i s’hi exposaran les obres fins a finals de maig. La participació al concurs ha de ser individual, amb un màxim de dues obres per participant.

L’extensió està limitada a dos fulls A4 amb espai interlineat 1’5, font de la lletra Arial en cos 12, i per una sola cara. S’han fixat tres categories: A (12-14 anys), B (15-17 anys) i C (adults). Hi ha guardons per als dos primers de cada categoria: 140 i 80 euros (A i B); i 300 i 160 euros (categoria C). La convocatòria compta amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Golf d’Aro i Ictinio, que aporten diferents obsequis i regals que complementen la dotació econòmica.

El jurat està format pel regidor de Cultura de l’ajuntament, David Prohias; la poetessa i escriptora Carme Rovira, i per l’escriptor Carles Sala. El veredicte és inapel·lable, i es reserva el dret de declarar desert algun premi o concedir un premi accèssit si es creu convenient. Les obres guanyadores romandran en propietat de l’ajuntament i passaran a formar part del fons municipal.

La BMR també proposa altres concursos al llarg de l’any oberts a la participació d’infants, joves i adults: Fotografia Ecològica (de l’1 al 30 d’abril), Scrapbook (del 20 d’abril al 6 de maig), Campionat de Sudoku (en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro a l’agost), Concurs de Còmic (del 19 d’octubre al 21 de novembre), o el Premi Jordi Comas de Recerca Local (fins al 31 d’octubre).

Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell–Platja d’Aro