60 participants a la Donació de Sang de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dijous 31 d’agost, a Sant Joan les Fonts, s’ha dut a terme una nova campanya de Donació de Sang. Ha tingut lloc al Centre Sociocultural de 6 a 9 de la tarda.

De les 60 persones participants, 55 han assolit els requisits bàsics i han pogut realitzar la donació. Es consolida, campanya rere campanya, la participació tant dels voluntaris, com dels donants, i tot gràcies a les associacions que treballen de valent per augmentar el nombre de gent solidària i compromesa amb la societat. En aquesta ocasió 3 persones de les 55 que varen poder fer la donació eren donants per primera vegada.

En aquesta campanya també es van fer 5 donacions de plasma. Donar sang és una acció molt important ja que permet salvar la vida a moltes persones i des de l’Associació de Donants de Sang i l’Ajuntament agraeixen a tots els participants la seva col·laboració. Carme Lladó, delegada de l’Assocació de Donants de Sang de Sant Joan les Fonts, valora molt positivament la implicació de tots els participants i voluntaris.

310817 DONACIO SANG SANT JOAN 4