8 persones contractades gràcies a un projecte ocupacional impulsat per 6 Ajuntaments i el Consell Comarcal

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Consell Comarcal de la Garrotxa juntament amb 6 Ajuntaments de la comarca ha posat en  marxa un projecte que permet donar feina a 8 persones en situació d’atur. El passat mes de  desembre, es va iniciar aquest programa ocupacional que, a més i durant sis mesos, permetrà  fer actuacions de millora als municipis d’Argelaguer, Les Preses, Sant Jaume de Llierca, Santa  Pau, Tortellà i la Vall d’en Bas.

Cada Ajuntament ha planificat els treballs que porten a terme els participants a aquest  projecte ocupacional al seu municipi. Així, les persones contractades s’encarreguen de  diferents tasques de millora i adequació dels espais, serveis i equipaments municipals. A més,  des d’aquesta mateixa setmana i dins l’horari laboral, ha iniciat una formació sobre noves  tecnologies que forma part d’un certificat de professionalitat que acredita els coneixements  adquirits i que permet la convalidació parcial amb estudis de formació professional del sistema  educatiu. A més, els ha de facilitar l’accés a una futura recerca de feina.

El Consell Comarcal de forma conjunta amb 6 Ajuntaments de la comarca s’ha acollit a la  convocatòria oberta pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que compta amb el  cofinançament d’aquest, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de  Catalunya, del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i del Fons Social Europeu. Els beneficis  del programa són múltiples i reverteixen no només en els participants sinó en la societat en  general, ja que gràcies a la feina realitzada hi ha una millora d’equipaments, serveis i activitats  dels municipis dels quals en prenen part.