Els joves participen en la 17a Jornada de delegats a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir dimecres es va fer la 17a Jornada de delegats amb tots els centres de secundària d’Olot i Besalú d’ESO i Postobligatori. A l’acte van assistir uns 140 delegats o representants dels estudiants, que varen participar d’una jornada de formació pensada expressament per a tots els alumnes que desenvolupen la tasca de delegat o delegada d’aula. A banda de la formació tècnica i personal que suposa, les jornades volen ser un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen aquests estudiants de Secundària i Postobligatori de tots els centres.

CZJlEOdWEAAIlzT
Foto: @Olotuit

Els objectius bàsics d’aquesta jornada eren agrair als delegats i delegades la seva participació activa com a ciutadans, oferir-los una formació complementària personal, actual i imprescindible per als delegats i delegades i potenciar les iniciatives dels joves com a agents bàsics de desenvolupament. També es varen realitzar diversos tallers i xerrades formatives.

CZJlDS2WYAEyDZh
Foto: @Olotuit

Aquesta Jornada de delegats es va posar en marxa l’any 2000 i des del 2003 adopta el format actual, molt exitós i que ha esdevingut un referent per a moltes ciutats del país de fora que han copiat el model.

RELACIONAT:

Vídeo: Demà comença la 17a Jornada de delegats dels centres educatius a Olot