A causa de les pluges dels últims dies i de la previsió meteorològica d’aquest divendres, se suspèn la Festa “ENCÉN EL LLUM”

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa de les fortes pluges dels últims dies i de la previsió meteorològica d’aquest divendres, se suspèn la Festa dels Amics de Sant Aniol d’Aguja “ENCÉN EL LLUM”.

Amics de Sant Aniol d’Aguja – En la nostra reunió de treball dels Amics de Sant Aniol per enllestir i coordinar els darrers detalls de la festa d’ENCÉN EL LLUM, hem decidit, unànimement, que la millor llum que podem encendre és la de la Prudència.

I per a garantir que aquesta festa sigui per a gaudir-la, hem optat per l’ajornament per un millor dia on les condicions i previsions meteorològiques ens hi acompanyin.

Tothom és molt important en aquest projecte, i anar a Sant Aniol d’Aguja, ara mateix és arriscat per les crescudes de la riera. La qual cosa dificulta l’accés habitual i les previsions són de noves pluges pel divendres i és prudent i necessari evitar tots els perills, i un mal irreparable amb allò que ha d’esdevenir una celebració festiva. Per això la Junta ha decidit la suspensió.

De fet, tampoc els paletes i manobres hi van a treballar aquests dies crítics. Lamentem inconvenients que aquesta decisió us pugui generar. I esperem que entengueu el nostre posicionament, a l’espera de poder-vos convocar amb molt de goig en una altra data.