A judici l’home que va intentar assassinar l’exdona a Olot i va apunyalar el cunyat quan la defensava

Comparteix-ho amb els teus amics:

El fiscal demana 28 anys de presó per a l’home que va intentar assassinar la seva exdona a Olot i va apunyalar el seu cunyat

A mitjans de juliol es jutjarà a l’Audiència de Girona l’home que va intentar assassinar l’exdona a Olot i va apunyalar el cunyat a l’estómac quan la defensava. Els fets van passar la matinada del dia 7 de gener del 2017 al carrer Santiago Rossinyol. La fiscalia demana per l’acusat una pena de 28 anys de presó, i després de complir la condemna estigui 14 anys en llibertat vigilada i que no es pugui apropar a menys de 200 metres de la seva exdona i el seu cunyat durant un temps de 15 anys, amb unes indemnitzacions de prop de 53.000 euros per la seva exdona i cunyat, que a causa de la punyalada, va haver d’estar dos mesos ingressat a l’hospital Trueta i un any de baixa.

ELS FETS:

El cunyat de la dona està ingressat en estat molt greu a l’Hospital Josep Trueta en rebre una ganivetada al pit en defensar la seva cunyada.

Cas de violència de gènera a Olot al carrer Santiago Rossinyol d’Olot al costat del Parc de Les Bisaroques. Segons els Mossos d’Esquadra un home de 40 anys ha quedat en estat greu en rebre una ganivetada en defensar la seva cunyada del seu exmarit.

Els fets han passat aquesta matinada segons diverses fonts. L’exmarit tenia un ordre d’allunyament i va entrar al domicili trencant un vidre amb intencions d’agredir la seva exparella. El cunyat de la dona en la baralla es va situar entre l’agressor i la víctima i va rebre la ganivetada al pit.

La dona, que disposava d’una alarma de teleasistencia per a víctimes de violència masclista, la va activar, i es van presentar immediatament els serveis d’emergències mèdiques, que van estabilitzar al cunyat ferit.Home va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta en estat greu.

L’exmarit va fugir del lloc dels fets, però els Mossos d’Esquadra el van localitzar i detenir al cap de poques hores. Es dóna la circumstància que l’agressor ja havia amenaçat tant la seva exdona com la seva filla.

Foto (Google Maps): Carrer Santiago Rossinyol d’Olot al costat del Parc de Les Bisaroques

RELACIONAT:

Malgrat que se sabia que tenia problemes amb l’alcohol i les drogues, no es va retirar la pistola al policia que va matar la dona a Olot

VÍDEO: Acaba amb un tret una baralla a Olot per un afer de drogues

Comparteix-ho amb els teus amics: